Sis il·lustradors donen color al programa de la Crida

Sis reconeguts il·lustradors de Lleida han fet la seva aportació al programa de la Crida per Lleida en forma de dibuixos que simbolitzen el conjunt d’un eix del programa.

Rut Alba ha posat imatge a la voluntat de recuperar el control democràtic de l’economia, Judit Farr a la igualtat per reconèixer la diversitat com a valor, Edu Blasi a participar per incidir i incidir per democratitzar les decisions col·lectives, Carles Pijuan a la voluntat d’un model de ciutat respectuós amb el medi ambient on l’urbanisme sigui social i lligui Lleida al seu entorn d’Horta, Carles Porta apostant per una ciutat coeducadora on la cultura sigui eina per la regeneració i per la construcció d’un futur col·lectiu i finalment Joan Pena apostant per una Lleida que sigui Baula del procés constituent per omplir de contingut social la República Catalana.

Aquests il·lustradors posen color al programa de  Crida per Lleida que sota el títol de “a força d’idees” sorgeix d’un procés, iniciat a finals de novembre del 2014, on 7 comissions  i una cinquantena de persones integrades en aquestes han donat forma al text, que s’ha debatut en assemblea i ha passat per un període d’esmenes.
Un programa que vol esdevenir eina de transformació per canviar el model de ciutat i fer-la més justa i lliure. El document s’estructura en sis eixos corresponents a economia i justícia social, igualtat en la diversitat, participació ciutadana i democràcia directa, medi ambient i urbanisme, educació i cultura i reconeixement de les sobiranies.

Lleida, 29 d’abril de 2015

crida_programa_fb1

crida_programa_fb2

crida_programa_fb3

crida_programa_fb4

crida_programa_fb5

crida_programa_fb6

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria