Quins usos voldries per al xalet dels Camps Elisis?

 

Com bé sabeu, el xalet dels Camps Elisis és un edifici amb un gran valor patrimonial de Lleida i un espai emblemàtic pels lleidatans/es. Aquest edifici històric es va construir segons projecte de Joaquim Porqueres i F. Morera i Gatell i es va acabar el 1926.

L’espai és propietat municipal i actualment es troba cedit en règim de concessió al River Cafè, que el fa servir com a bar musical.

Després de molts anys funcionant com a bar musical, aquest novembre s’acaba el seu permís, ja que finalitza el termini de la concessió, moment en el qual l’Ajuntament de Lleida ha de decidir quin ús atorgarà a l’immoble.

A nosaltres ens agradaria que aquest edifici tan emble­màtic esdevingués un espai pel barri, amb usos culturals, una biblioteca, una ludoteca, un petit bar que estigués obert per les tardes, un espai per les veïnes i veïns…. Abans, però, de decidir el nostre posicionament, volem escoltar la vostra opinió i portar-la a la Paeria.

Ens agradaria escoltar-vos, per això estarem el dia 5 d’octubre a les 18h a la Glorieta dels Camps Elisis. 

Si no podeu venir el dia 5 d’octubre també podeu dir-hi la vostra omplint el següent formulari (gràcies per participar!):

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria