Posicionament de la Crida per Lleida-CUP davant la notícia d’acord PSC-CiU per retirar el projecte del Parc dels Barrufets de les Basses

Davant la notícia segons la qual els grups municipals del PSC i CiU han arribat a un acord per tal de retirar la proposta d’un parc temàtic al Parc de les Basses de Lleida dedicat als Barrufets, i amb la seguretat que tot plegat respon, només, a una qüestió de temporalitat que els ha de permetre ajornar el projecte fins que l’equip de govern no concreti, i posi sobre la taula, una sèrie de noms d’inversors privats, el Grup Municipal de la Crida per Lleida-Cup vol manifestar:

  1. No renunciem a dur a terme una consulta popular sobre el Parc de les Basses, per tal que l’Ajuntament de Lleida, amb independència de les propostes de futur, tingui clara quina és la voluntat de les lleidatanes i lleidatans pel que fa als usos que es volen donar a aquest espai públic.
  2. Aquest acords de despatx, i l’opacitat que comporten, segueixen menystenint els dos processos participatius duts a terme sobre les Basses, els anys 2006 i 2013.
  3. Continuarem treballant perquè el Parc de les Basses sigui 100% d’ús públic i impulsant una campanya en contra de qualsevol projecte de remodelació que contempli usos privats del mateix.

Lleida, 23 d’octubre de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria