lérida tolima

El regidor de Participació expulsa la Crida del comitè de l’Agermanament amb Lérida (Colòmbia)

El regidor de participació ciutadana i cooperació Joan Gómez va convocar ahir el Comitè de l’Agermanament amb Lérida (Colòmbia) després de reiterades demandes de la Crida i altres grups polítics i de les mateixes entitats de cooperació.

La formació política ha sol·licitat més informació sobre el projecte d’agermanament amb Lérida Tólima en diverses ocasions. El Comitè d’Agermanament es va convocar sense informar el Consell Mixt de cooperació, òrgan del qual en deriva: la Crida creu que d’aquesta forma «s’impossibilita la participació dels membres del consell».

En assabentar-se de la convocatòria del comitè, una membre de la formació hi va assistir per tal d’escoltar les explicacions del regidor, d’on va ser expulsada per part del mateix Joan Gómez. La Crida destaca les formes utilitzades per part del regidor i les qualifica de poc democràtiques i participatives. Els anticapitalistes reivindiquen què, com a membres del Consell Mixt de Cooperació, han de poder participar d’aquest comitè.

En aquest sentit, la Crida afegeix que cal reclamar més transparència sobre la qüestió, ja que «hi ha una manca de definició pel que fa a l’agermanament», i ho exemplifica amb el pagament del viatge realitzat pel regidor a la ciutat colombiana o les informacions contradictòries que ha fet arribar als diferents òrgans municipals.

La Crida – Cup sol·licita de nou que es reuneixi el Consell Mixt de cooperació per tractar àmpliament el tema.

Lleida, 10 de febrer de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria