Ordre del dia Ple Popular 30 març

Companyes i companys, des de la Crida per Lleida, i tenint en compte que el proper divendres dia 1 d’abril es celebra el ple municipal, us convidem a participar al ple popular que farem dimecres 30 de març a les 19h a la Coronela. En aquest ple es debatrà i consensuarà  el sentit del nostre vot en les mocions que es presentaran. L’ordre del dia serà el següent:

Ordre del dia Ple Popular

Minut de silenci CRIDA

Expedient de reconeixement de crèdit de despeses efectuades a l’any 2015 i anteriors de l’Ajuntament de Lleida (enviem excel amb detall despeses)

Moció promoguda per Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de Lleida, de suport al referèndum sobre el 3+2.

Moció promoguda per CGT, Comú de Lleida, Crida-CUP, ICV, SEPC i USTEC-STEs (IAC) en suport a la iniciativa legislativa popular per una llei del sistema
educatiu de Catalunya.

Moció promoguda per l’AMPA de l’escola Ciutat Jardí de Lleida per a mantenir la segona línia de P3 de l’escola Ciutat Jardí de Lleida (per al curs 2016/17)

Moció promoguda per la Marea Groga de Lleida i diverses comunitats educatives per al manteniment de totes les línies d’educació infantil de 3 anys per al curs 2016-2017 de l’escola pública.

Moció del Grup Municipal de Crida per Lleida-CUP de condemna de la decisió del Tribunal Suprem d’anul·lar la sentència exculpatòria de l’Audiència pels fets del 14-J de 2011.

Moció promoguda per Col·lectiu Grup de suport “Tres Joves de Lleida”, de suport als tres joves solidaris i per l’aplicació del protocol d’Istambul al municipi de Lleida.

Moció promoguda pel Centre Excursionista de Lleida instant a la Paeria a la conservació i difusió dels vestigis de la guerra civil que resten encara a la nostra ciutat.

Moció promoguda per l’Associació Colors de Ponent, col·lectiu LGTBIQ de Lleida, per garantir la visibilitat i la implementació de la Llei per eradicar la lgtbifòbia a la ciutat de Lleida.

Moció del Grup Municipal de Crida per Lleida-CUP per la declaració de Lleida municipi de cultura de pau.

Moció del Grup Municipal del PSC per impulsar mesures que millorin l’accés als ajuts als menjadors escolars.

Moció presentada pels grups municipals de CiU, ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i Comú de Lleida per a la realització d’un nou estudi sobre el comerç a la ciutat de Lleida.

Moció del Grup Municipal del PP per a l’establiment d’una estratègia per a la  implantació de noves indústries a la ciutat de Lleida.

PREGUNTA militars saló ensenyament
PREC dimissió regidor participació

Adjuntes teniu totes les mocions que es presentaran per si és del vostre interès i l’ordre del dia del ple municipal de divendres.

Gràcies

 

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria