Ni un pas enrere: avui al jutjat hem tornat a reivindicar la nostra desobediència

Avui hem anat al jutjat d’instrucció número 3 per reafirmar-nos en la nostra desobediència a la Junta Electoral de Zona i d’un Estat Espanyol que vol invisibilitzar l’existència de preses i presos polítics, exiliats i exiliades, de la repressió dels drets individuals i col·lectius exigint la retirada de llaços i estelades.

Una decisió presa col·lectivament amb la que seguim reivindicant l’acte de desobediència a les ordres de la Junta Electoral Central com un acte de dignitat que reivindicarem davant d’un judici que ens pot portar, a un de nosaltres, fins a un any de presó i inhabilitació.

Aquests dies toca, de manera ineludible, llegir Jordi Cuixart i el llibre de Benet Salellas “Jo acuso”. Del primer, una sentència que tots compartim: “La desobediència com a instrument de transformació social suposa assumir les conseqüències i cal reivindicar-la com una prova de la veritable salut d’un estat de dret social i democràtic”.

Del segon, la convicció de reivindicar l’acte de desobediència a les ordres de la Junta Electoral Central com un acte de dignitat, la voluntat de construir un judici polític davant de fets injustos vestits de legalitat però que amaguen autoritarisme.

La nostra voluntat, tossuda i col·lectiva, és anar-hi, anar-hi i anar-hi, perquè no ens faran callar.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria