La Crida veu amb bons ulls les propostes de millora de la Revista de la Paeria

La formació anticapitalista anuncia que continuarà treballant perquè aquest mitjà sigui un producte obert a la ciutadania, de qualitat i fruit d’un periodisme rigorós

 

La Crida per Lleida – CUP valora positivament les propostes de millora de la Revista de la Paeria anunciades en el marc del darrer Consell Editorial. La formació considera que s’ha fet un esforç important per integrar les propostes presentades per Esquerra Republicana, el Comú de Lleida i la Crida – CUP. Tanmateix, el grup municipal continua pensant que existeix certa por a obrir el mitjà a la participació ciutadana i anuncia que continuarà treballant per assolir els objectius proposats en el seu document de base.

El Consell Editorial celebrat aquest dimecres, dia 29 de juny, ha proposat diverses millores a la Revista de la Paeria. El nou plantejament, suggerit pel grup municipal del PSC, recull les propostes de millora que van presentar ara fa un mes Esquerra Republicana, el Comú de Lleida i la Crida – CUP. Segons la formació anticapitalista, les propostes més interessants són aquelles encaminades a dotar de més espai al teixit associatiu del municipi. També es valora positivament la possibilitat que el Consell Editorial pugui proposar 4 temes monogràfics i un decàleg que orienti sobre la publicitat que incorpora la revista.

Tanmateix, la Crida per Lleida – CUP anuncia que continuarà treballant perquè la revista deixi de ser de domini institucional i pugui convertir-se en un espai d’informació i debat ciutadà. La formació anticapitalista considera que aquest mitjà hauria de ser, en definitiva, un dels espais de referència per a les veïnes i els veïns de la ciutat. Aquest objectiu s’assoleix, segons la Crida per Lleida – CUP, apostant pel periodisme i garantint-ne una independència absoluta respecte els interessos partidistes de cada moment.

Lleida, 30 de juny de 2016

La revista Paeria-segons la Crida

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria