La Crida per Lleida participa a l’Escola d’Estiu de la CUP a Sant Cugat del Vallès

Gemma Casal i Pau Juvillà participaran a les taules i debats de l’Escola d’Estiu de la CUP que es celebra els propers dies 14 i 15 de setembre a Sant Cugat del Vallès.

El tema central és “El Poder Municipal” davant la política econòmica neoliberal al servei de grans corporacions. L’Escola d’enguany pretén ser l’inici cap a la construcció de sobiranies des de l’àmbit local. Tindrà tres eixos principals: construcció de sobiranies, institucionalitat pròpia i poder destituent, moviments populars i activisme.

Gemma Casal, antropòloga i membre de Crida per Lleida, serà una de les tres dones que participarà al taller “Com fem front a la violència masclista des dels municipis?”, posant sobre la taula la necessitat que el moviment feminista té a l’hora de teixir aliances amb la política municipal.

Pau Juvillà, regidor de la Crida-CUP i Joan Manuel Solís, sociòleg de Lleida, participaran en la xerrada “Espai urbà, espai públic i estigma”. Aquest espai constarà de dos moments, el primer pel sociòleg, que farà un anàlisi sociològic sobre el barri de la Mariola  de Lleida, el qual es troba en un context de «perifèria urbana» del barri. Seguidament, Juvillà explicarà el projecte d’integració que han portat a terme la Crida per Lleida: “Un futur per la Mariola”.

 

Crida per Lleida – CUP

12 de setembre de 2018

 

Info: http://escola.cup.cat/

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria