La Crida per Lleida organitza una sessió de formació sobre municipalisme de transformació

La candidatura Crida per Lleida organitza el proper dimecres 10 de juny una sessió de formació sobre municipalisme alternatiu. L’acte té com a objectiu compartir experiències a partir de les aportacions de persones que actualment, i dels seus respectius àmbits d’actuació, estan plantejant alternatives de transformació dins de les institucions municipals.

La sessió, que porta per títol “Milers de peus al carrer i quatre a la Paeria”, tindrà com a eix temàtic central la recerca d’estratègies que vinculin les lluites i demandes socials amb les propostes polítiques a l’Ajuntament. Per tal d’assolir aquest objectiu, la Crida per Lleida considera prioritari mantenir el treball al carrer, colze a colze, amb les lluites socials.

L’acte, que es durà a terme a la Sala Paula Freire (C. Bisbe Torres, 2), a les 19h i que és obert a tothom, comptarà amb la presència de David Vidal, regidor de la CUP de Reus; d’Arnau Pijuan, regidor del Col·lectiu Obrer Popular (COP) a Ripollet i d’Arnau Comas, assessor municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP).

Lleida a 8 de juny de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria