La Crida per Lleida exigeix transparència i que es facin públics tots els documents

Després de les explicacions que ha donat avui el Paer en Cap en el Ple extraordinari de la Paeria, la Crida per Lleida exigeix que la Paeria faci pública tota la documentació referent a les investigacions de l’oficina antifrau i la fiscalia anticorrupció i que aquestes informacions siguin accessibles per totes les lleidatanes i lleidatans via web tal i com es va comprometre el Paer en cap en la reunió amb partits polítics el 10 de març.

La Crida considera que les explicacions avui del paer en cap s’han a destemps i demostren, un cop més, l’opacitat manifesta de la Paeria. Així mateix, la candidatura exigeix també resposta sobre la petició que va fer la CUP de Lleida, el desembre del 2014, sobre informació i demanant que es faci públic el conveni de Col•laboració entre “la Caixa” i l’Ajuntament de Lleida de les liquidacions tributàries i els ingressos de dret públic.

La candidatura insisteix un cop més en la necessitat que els plens siguin oberts i accessibles per tothom, retransmesos per les xarxes així com també les properes reunions amb els diferents partits polítics.

La Crida de Lleida és un projecte assembleari, obert i transparent. Vol bastir una candidatura que aglutini les esquerres que aposten per la transformació, per una nova Lleida justa, digna, feminista, sostenible, rebel i lliure.

Lleida, 19 de març de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria