La Crida per Lleida denuncia l’abandonament del mercat de Balàfia per part del PSC

La Crida per Lleida – CUP ha denunciat avui que el PSC ha distribuït uns tríptics on menysté el mercat municipal de Balafia. En l’esmentat paper fa esment que es proposa “reobrir-lo” quan aquest espai continua des de fa anys en funcionament malgrat l’abandonament que ha sofert per part de l’equip de govern.

Per això avui els i les seves candidates s’han desplaçat al mercat per donar suport a les paradistes i per defensar el mercat municipal

Cal recordar que el juny de 2016 el PSC va intentar dur a terme una actuació a l’estil de la del mercat de Cap Pont on es pretenia privatitzar la seva major part ubicant-hi una gran superfície comercial, a la qual la formació de la Crida s’hi va oposar des d’un inici.

L’agost del 2017 el grup municipal de la Crida – CUP va presentar una proposta de resolució a la Comissió Informativa de Polítiques de Gestió i Promoció de la Ciutat i la Sostenibilitat per tal que el mercat municipal de Balafia s’inclogués dins del pla de dinamització dels mercats municipals que s’impulsava des de l’equip de govern de la Paeria que només contemplava el mercat de Fleming abandonant, un cop més, Balàfia.

La Crida porta en el seu programa una aposta decidida pels mercats municipals i defensa que en el cas de Balàfia esdevingui un punt de venta de productes de proximitat i ecològics provinents de l’Horta, amb un procés que tingui en compte les paradistes que actualment hi treballen.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria