La Crida per Lleida – CUP demana que Pueyo pengi el llaç groc a la façana de la Paeria en la presa de possesió

La Crida per Lleida – CUP ha dut a terme aquesta tarda una reunió amb ERC i amb el que serà el proper alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a proposta d’aquest partit, en la qual ha anunciat que continuarà la seva acció política, que serà especialment reivindicativa i exigent en la consecució d’una ciutat socialment justa.

Així mateix la formació ha lliurat a Pueyo un llaç groc que ha demanat que aquest pengi del balcó de l’Ajuntament en la seva investidura com a mostra del compromís del proper ajuntament en la defensa de les llibertats col·lectives i en la denúncia de l’existència de preses polítiques i exiliades a l’Estat Espanyol.

La Crida ha demanat a Pueyo, entre d’altres coses, que reverteixi les privatitzacions dels serveis públics, que de manera urgent doni alberg digne a les persones temporeres o que acabi d’esborrar el franquisme del nom dels carrers de la ciutat.

Es per això que la formació anuncia que continuarà la seva tasca política al carrer i que tindrà la ma estesa a l’equip de govern per construir República i el puny tancat contra les privatitzacions dels serveis públics.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria