La Crida per Lleida condemna l’atac feixista a un jove independentista

La Crida per Lleida vol expressar el seu més frontal rebuig i condemna davant l’atac brutal a un jove d’ideologia independentista per part d’un grup de quatre neonazis, ocorregut a Lleida a principis d’aquest mes.

Segons informa avui la premsa, el passat 5 de maig, un grup de quatre neonazis van assaltar el jove independentista, entre la zona de Cappont i la Bordeta, i li van propinar una pallissa amb el resultat de la mandíbula trencada i la cara destrossada. Els agressors, que havien amenaçat prèviament al jove independentista, i a altres persones, amb una llista tacada de sang, van ser detinguts ahir i avui passaran a disposició judicial.

Davant d’aquests fet, mostrem també el nostre suport i solidaritat al jove agredit i declarem el nostre compromís a treballar per l’eradicació del feixisme a la nostra ciutat i de les idees racistes que se’n deriven, així com també explicitem el nostre rebuig a qualsevol tipus d’agressió que suposi un atac a la diversitat, sigui de gènere, sexual, religiosa, ètnica o ideològica.

Lleida, 27 de maig de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria