La Crida per Lleida comença per Cappont a cartografiar els reptes i les lluites ciutadanes

La Crida per Lleida ha donat aquest dissabte el tret de sortida a la cartografia de la ciutat. Cappont ha estat el barri escollit per començar aquest projecte, que té com a objectiu repensar les zones urbanes, analitzar les mancances, els reptes i les lluites de cada espai i proposar solucions que permetin millorar els barris i la vida de les ciutadanes i els ciutadans.

IMG-20150418-WA0010

Els veïns i les veïnes de Cappont han pogut representar sobre un mapa la seva vida al barri. Consideren que la Paeria «l’ha abandonat i marginat» i denuncien l’estat d’abandó dels Camps Elisis i la piscina pública municipal, la concentració d’antenes telefòniques a l’avinguda de les Garrigues i el descuit que pateix el petit comerç. Davant d’això, la ciutadania consultada creu que el barri necessita, per exemple, un casal per a la infància i l’adolescència i l’activació del centre de dia promès per la Paeria a la segona planta del mercat públic de Cappont.

IMG_20150418_113108

La proposta de la Crida per Lleida és continuar reflexionant sobre l’estat de la ciutat en els properes mesos, més enllà de les eleccions. El proper taller continuarà el proper dissabte al barri de Pardinyes, amb l’objectiu de construir la ciutat que volem, barri a barri, de baix cap a dalt, per a la transformació social.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria