La Crida per Lleida celebra un acte d’investidura popular dels seus regidors

La Crida per Lleida celebrarà aquest divendres un acte popular d’investidura dels regidors Pau Juvillà i Francesc Gabarrell. La candidatura municipalista persegueix amb aquest acte un doble objectiu. D’una banda, la Crida vol ratificar amb els lleidatans i les lleidatanes la seva voluntat de fer una oposició contundent que permeti un canvi de model de ciutat més justa i lliure. De l’altra, la candidatura vol fer palès, ja des de l’inici de la legislatura, la seva intenció de seguir trepitjant els barris, de continuar treballant, braç a braç, amb les lluites socials per tal de portar la veu del carrer a la Paeria.

L’esdeveniment, de caràcter lúdic i reivindicatiu, comptarà amb els parlaments de Carles Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, i Noèlia Jiménez de la Crida per Lleida.

L’acte tindrà lloc el divendres, dia 12 de juny, a les 19h, a la Plaça Paeria. Aquesta demostració simbòlica de compromís, es durà a terme un dia abans del ple que ha d’investir els edils i el Paer a l’Ajuntament de Lleida.

Lleida, 11 de maig de 2015.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria