La Crida fa una visita per la ruta oculta del Centre Històric

La Crida per Lleida celebrarà aquest dimecres una visita guiada pel Centre Històric de la ciutat. La candidatura vol reflexionar així sobre les polítiques urbanes que hi ha aplicat la Paeria i que no han servit per res més que per criminalitzar una part important dels seus veïns i veïnes i per oblidar part de la història de la ciutat.
La Crida per Lleida defensa un Centre Històric actiu, viu, just i habitat amb dignitat. Considera que és una part fonamental de la ciutat de Lleida, de la seva identitat històrica i sobre el qual també es construeix la societat futura. En aquest sentit, la Crida aposta per reorientar les polítiques urbanes al centre històric, reforçant les polítiques socials d’habitatge, i no només d’activació comercial, per fer-ne un barri viscut. Cal, a més, desfronteritzar el nucli antic respecte a la resta de barris amb l’eliminació de barreres urbanes, dotant de continuïtat l’espai de voreres, disminuint la inversió en la circulació rodada i afavorint la dels vianants.
La visita guiada pel Centre Històric tindrà lloc aquest dimecres 6 de maig a les 19:00 a l’oficina de turisme (c/Major 31).

Lleida, 5 de maig de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria