La Crida fa pública la declaració patrimonial dels seus 5 primers caps de llista

Els i les 5 primers candidats/es de la Crida per Lleida-CUP i aspirants a càrrecs electes han publicat avui les seves declaracions de béns patrimonials, com una passa més en el compromís de la candidatura amb la transparència en la gestió pública. Els documents amb la informació sobre el seu patrimoni personal han estat penjats al web de la candidatura per tal de que siguin accessibles a la ciutadania. Així mateix, tots 5 han adquirit el compromís de repetir el gest un cop finalitzada la legislatura (recordem que el codi ètic no els permet més d’una legislatura com a electes), en cas de ser elegits, per tal de que els lleidatans i lleidatanes puguin avaluar si hi ha hagut un augment injustificable d’ingressos o del seu patrimonial personal com a conseqüència de la seva activitat política durant aquest període.

El cap de llista de la Crida per Lleida-CUP Pau Juvillà ha destacat que “la transparència és un valor intrínsec de la formació i que té més sentit que mai fer públiques les declaracions, atesa la situació que viu el país i la manca de credibilitat del conjunt de la classe política i els continus casos de corrupció que apareixen dia si i dia també”. Juvillà, ha reblat que, a més a més, “qualsevol mesura adreçada a fomentar la transparència de l’activitat pública és un exercici de renovació democràtica imprescindible per tal que la ciutadania recuperi la confiança en les estructures polítiques del país i en aquells i aquelles que aspiren a ser electes, especialment en aquest moment de descrèdit i desconfiança totalment justificada”.

 

Lleida, 22 de maig de 2015

Podeu consultar i descarregar-vos les seues declaracions patrimonials en pdf punxant la imatge:

pdf

Si no disposeu de cap programa per llegir aquest tipus de fitxers podeu instaŀlar-ne algun dels molts que hi ha clicant a la imatge següent:

pdfreaders-logo

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria