La Crida estudia emprendre accions legals si el River Cafè segueix sense complir l’horari d’obertura

El grup municipal de la Crida per Lleida-CUP ha presentat un prec a la Comissió de Polítiques de Gestió de la Ciutat perquè la Paeria emplaci, en un termini màxim de cinc dies, a l’empresa concessionària encarregada de la gestió del conegut com “xalet dels Camps Elisis” al compliment de l’horari d’obertura de tarda, tal com estableix el plec de condicions del contracte, per tal de dinamitzar el parc.

Cal recordar que aquest és el segon cop que la formació anticapitalista fa aquesta petició a l’Ajuntament de la ciutat, sense que n’hagi obtingut cap tipus de resposta.

Davant la passivitat de la Paeria, fet que demostra un cop més la manca de control de l’Ajuntament envers les privatitzacions, i en cas que l’equip de govern torni a evidenciar una deixadesa en les seves funcions, la Crida no descarta emprendre accions jurídiques per tal que es doni compliment al plec que regula l’horari d’obertura de l’equipament.

El grup polític considera que l’obertura de l’espai en horari de tarda redundaria en benefici dels veïns i veïnes, en tant que suposaria un augment de la dinamització d’un espai públic com és els Camps Elisis, objectiu pel qual es va fixar la concessió.

Lleida, 24 d’agost de 2016

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria