La Crida dóna suport al Casal del Joves

Aquest matí 3 joves de Lleida han hagut de comparèixer davant del jutge acusats d’un delicte d’usurpació i danys en relació l’antic espai del Casal Popular de Joves, ubicat al C/ Governador i Montcada n.9 i la Sala Europa. Un judici que s’ha dut a terme malgrat la retirada del denunciant ja que la fiscalia ha decidit continuar endavant fent evident que es tracta d’un judici polític on es pretén castigar l’ocupació d’espais buits i abandonats per donar-los un ús social.

La Crida fa públic el seu suport al Casal de Joves i aquelles iniciatives que suposin la recuperació d’espais abandonats per dedicar-los a usos socials, com és el cas del Casal Popular de Joves.

Des de la Crida proposem també formules de mediació en els casos en que s’ocupin immobles abandonats per a ús habitacional, així com espais reconvertits en centres socials destinats a l’expressió artística, cultural o formativa i oberts a tota la ciutadania; normalitzar-ne la situació a fi d’evitar actuacions repressives o judicials; intervenir per trobar solucions a favor del dret a l’habitatge i de la funció social de la propietat.

Lleida, 4 de maig de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria