La Crida demana saber si l’exèrcit tindrà presència en la Fira de Formació Professional i Treball de Lleida

La Crida per Lleida-CUP formularà una pregunta en el proper ple municipal per saber si l’exèrcit espanyol disposarà d’un estand en la 10a Fira de Formació Professional i Treball de Lleida, que se celebrarà entre els dies 14 i 16 d’abril.

Cal recordar que les darreres edicions de l’esmentada Fira han comptat amb la presència d’un estand de l’exèrcit espanyol, on els militars informen sobre la formació que duen a terme les forces armades.

La formació anticapitalista s’oposa frontalment a la seva presència ja que considera que l’activitat que du a terme l’exèrcit esdevé contrària al tarannà pacífic i democràtic de la ciutat i de la seva gent. A més, manifesta que cossos com el de les forces armades persegueixen inculcar els valors de la guerra i l’agressió a la joventut.

Així mateix, la Crida-CUP creu que la presència de l’exèrcit en un esdeveniment organitzat per les institucions públiques topa amb la filosofia del nomenament que aquest 2016 li ha estat atorgat a Lleida, com a Ciutat Coordinadora de la Xarxa de Ciutats Educadores.

Lleida, 14 de març de 2016

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria