La Crida demana que s’aturi el reg de jardins amb aigua potable

La Crida per Lleida – CUP ha demanat avui que s’aturi el reg de jardins amb aigua potable i que es dugui a terme una jardineria mes adaptada a climes mediterrani, amb menys consum d’aigua  i sense tants consums d’adob i altres pesticides i herbicides pel control de plagues.

Aquesta demanda es fa arran de les preguntes que va dur a terme la formació sobre la zona de gespa ajardinada del cementiri i que han estat respostes per part de parcs i jardins fent esment que “l’aigua utilitzada (pel reg) es potable procedent de la xarxa general d’abastament d’aigua a la ciutat”.

La formació denuncia aquest malbaratament d’aigua potable i aposta per utilitzar aigua tractada o per aprofitar les aigües pluvials i reconduir-les cap a dipòsits subterranis, ubicats a prop de les zones verdes i destinats a regar-les.

La formació farà un prec  a la propera Comissió Informativa de polítiques de la gestió, i promoció de la Ciutat i la sostenibilitat per tal de que s’aturi el malbaratament d’aigua potable, es dugui a terme el rec amb aigua tractada o reaprofitada i s’utilitzi una jardineria mes adaptada a climes mediterranis.

Lleida, 5 de juliol de 2016

Reg-Amb-Aigua-Potable

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria