La Crida demana explicacions i responsabilitats a Ros

Després de les informacions sorgides avui al diari el Mundo respecte de despeses personals pagades amb diners públics efectuats per l’alcalde Àngel Ros, la Crida per Lleida exigeix que es donin explicacions immediates i urgents a tots els lleidatans i lleidatanes.

La Crida demana també l’assumpció immediata de responsabilitats després de les enèsimes irregularitats arran de les despeses municipals fet que demostra novament la patrimonialització que ha fet el Paer en Cap de l’Ajuntament de Lleida.

Des de la Crida anunciem que, un cop dins de la Paeria, impulsarem de manera decidida la realització d’una auditoria ciutadana del deute de l’Ajuntament per desemmascarar i destriar el que ha de ser pagat del que no d’acord amb la idea que existeixen responsabilitats en el deute que no corresponen al conjunt de la ciutadania, sinó a la mala gestió política que s’ha dut a terme. Amb aquesta informació treballarem per fer un referèndum, amb informació exhaustiva prèvia, sobre els comptes municipals per determinar la xifra total del deute il·legítim.

Lleida, 4 de maig de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria