La Crida-CUP sol·licita explicacions sobre la precarietat a ple hivern de la uniformització de la guàrdia urbana

La Crida-CUP preguntarà sobre els motius de la precarietat i inadequació dels uniformes de la Guàrdia Urbana a ple hivern. La formació demana que la regidora de seguretat ciutadana doni les explicacions oportunes en la propera comissió informativa per les polítiques de gestió dels recursos, arran la notícia apareguda ahir, 22 de gener, al diari La Mañana, on s’hi veu un agent treballant l’exterior de l’OMAC vestit en màniga curta a una temperatura de tres graus.

La formació farà una bateria de preguntes per esbrinar-ne els motius; Per què no es va lliurar fins ahir la uniformització necessària a l’agent? Hi ha hagut queixes per part dels sindicats sobre l’afer dels uniformes?en cas afirmatiu, quants cops? quines han estat les respostes per part de la Paeria? s’ha denunciat a Inspecció de Treball per part de la secció de motoristes? sí ésaixí, quanes va fer la denúncia? i finalment, què conclou l’acta d’inspecció?

La Crida-CUP fa aquestes accions arran la carta de l’agent en qüestió i la notícia publicada avui 23 de gener a La Mañana, on s’hi llegeix que “el darrer cop que li van donar l’uniforme reglamentari fa aproximadament cinc anys(…)no és un cas aïllat, ja que els sindicats ja s’havien queixat de la falta d’uniformització”. La notícia fa esment de la denúncia de la secció de motoristes,que ha presentat denúncia la Paeria davant la Inspecció de Treball perquè se’ls nega l’equipació adient per a dur a terme els serveis en moto.

Crida per Lleida- CUP

Lleida, 23 de gener de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria