La Crida-CUP renuncia als privilegis dels càrrecs electes

La Crida per Lleida-CUP renuncia a qualsevol privilegi pel fet de ser càrrec electe i que pugui significar un tracte de favor, ja que considera que és despesa innecessària i un greuge comparatiu respecte la resta de ciutadania.

Així, els dos regidors han refusat fins ara les targetes d’aparcament gratuït que els oferia la Paeria, els passis d’honor a la Fira de Lleida i les invitacions per assistir als partits de la UE Lleida des de la llotja presidencial.

En aquest sentit, l’edil Francesc Gabarrell ha manifestat: “No volem participar d’aquests tractes de favor que considerem innecessaris i que provoquen un greu allunyament vers els interessos de les classes populars i la ciutadania en general”.

Així mateix, i seguint amb la voluntat d’impulsar un procés de regeneració política, l’agrupació municipal anuncia que també renunciarà a tot obsequi que els vulgui aportar qualsevol empresa privada. En els casos en què es tracti de regals als quals no es pugui renunciar, la Crida-CUP defineix com a prioritat la cessió d’aquests obsequis a entitats socials que treballin amb persones en risc d’exclusió; en cap cas restaran en mans dels regidors.

A través d’aquest posicionament, la força política vol fer palès el seu compromís col·lectiu en la defensa de l’interès general de la ciutadania per damunt de qualsevol interès personal, privat o partidista.

Lleida, a 19 de setembre de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria