La Crida-CUP reitera la demanda d’incorporar USTEC i CGT a la Comissió per a la Contractació Responsable

La Crida-CUP reclama de nou que la Comissió per a la Contractació Responsable de l’Ajuntament  incorpori els sindicats USTEC i CGT, tal i com ha demandat fins a tres vegades. L’objectiu d’aquesta comissió, creada aquest mandat, és que en la contractació de serveis i empreses de l’Ajuntament es vetlli per l’equitat, objectivitat i preservació dels interessos del be públic per sobre dels particulars. Aquesta comissió està formada per persones representants dels grups polítics, del tercer sector, patronals, sindicats i personal tècnic, però en cap de les convocatòries han estat convidats USTEC ni CGT, sindicats representants del personal de l’Ajuntament, vulnerant la diversitat i pluralitat sindical.

El proper dia 25 de setembre es convoca altre cop aquesta Comissió, i novament aquests sindicats no han estat convidats. Entre els anys 2017 i 2018, la Crida-CUP ha fet dues sol·licituds a Alcaldia i un prec a la Comissió d’Economia i Recursos, i la resposta ha estat que “estudiarien la composició de la mesa”, sense cap més explicació.

La Crida-CUP creu imprescindible que les veus de les diferents sensibilitats i acció sindical siguin presents en un tema que consideren clau, la contractació d’empreses que oferiran serveis per a tota la ciutadania de Lleida, i lamenten que el govern municipal arribi a finals del mandat sense assumir i correspondre a la diversitat sindical.

Crida per Lleida-CUP

Lleida, 20 de setemebre de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria