La Crida-CUP registrarà una bateria de preguntes sobre la Meta i Docs

La Crida per Lleida – CUP ha anunciat avui que presentarà a la propera comissió d’Urbanisme una bateria de preguntes sobre l’operació de compra de l’edifici modernista de la Meta, que es va anunciar al maig de 2015 i va ratificar al juny de 2017.
Cal fer esment que aquesta operació es va anunciar al maig de 2015 i va ratificar al juny de 2017, abans de campanya electoral i com un dels anuncis importants del ple de l’estat de la ciutat d’aquest any, i encara avui, tal i com consta en la resposta de la Paeria, està “aturada”.
La formació considera una presa de pèl i un engany a la ciutadania que la Paeria anunciés aquesta compra i es donés un any (des del darrer cop) per a definir els usos de l’edifici mitjançant un estudi que s’encarregaria al Col·legi d’Arquitectes i que a dia d’avui, quatre anys després del primer anunci, encara no s’hagi fet cap gestió.
La formació també expressa el seu temor a que la Paeria en privatitzi una part de l’espai (tal com volia fer al parc de les arts o Ciutat Jardi) atenent a una de les respostes rebudes i anuncia la seva absoluta bel·ligerància en aquest tema.
30 de gener de 2019
Crida per Lleida-CUP
cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria