La Crida-CUP presenta la imatge de precampanya a les municipals

La Crida-CUP ha presentat aquest matí els cartells que marcaran la precampanya a les municipals. La formació ho ha fet als Camps Elisis, reivindicant aquest emblemàtic espai públic de la ciutat amenaçat de noves privatitzacions per l’actual govern municipal. Una acció que ve precedida per la publicació d’una campanya de la formació per la defensa de la totalitat dels Camps Elisis i de la presentació de la llista de la candidatura el passat dissabte. 

La precampanya està formada per 6 cartells que engloben i sintetitzen els missatges que l’assemblea vol llençar per la candidatura de transformació a la ciutat de Lleida, i que s’avancen a la publicació del programa electoral. 

Es tracta de 6 lemes que la candidatura ha treballat durant els 4 anys de mandat i durant els 11 debats de ciutat #EfecteCrida que l’assemblea ha dut a terme durant 6 mesos:

Combatem el feixisme

Enfront el creixement de la ultradreta, per una reparació completa de la memòria històrica esborrant el franquisme del carrers, per un model de ciutat antiracista, pel foment de la cultura de la pau i per una ciutat on inclusió a la diversitat estigui assegurada.

Remunicipalitzem 

Pel control democràtic i de gestió pública dels serveis avui privatitzats; aigua, busos, escombraries i servei d’atenció domiciliària.

Construïm sobiranies

Per un ajuntament amb capacitat de crear les estructures adients al servei dels principis de l’economia justa i solidària enfront el model liberal capitalista que va contra els interessos col·lectius i de les classes populars. Per la creació de sobiranies pel mediambient, per una cultura, educació i esport com a via de transformació social, per la creació d’infraestructures necessàries als barris o per un urbanisme dissenyat per a les persones amb respecte amb l’entorn.

Tombem el patriarcat

Per la construcció de la Paeria Feminista amb mesures adients per una igualtat efectiva, i amb les lluites LGTBIQ per canviar-ho tot.

Prenem partit

Perquè des del municipalisme la Crida per Lleida-CUP proposa la participació veïnal i ciutadana com un dels eixos clau per a la transformació. L’ajuntament com la principal eina institucional al servei de la societat viva i compromesa en defensa del espais públics de la ciutat i els usos de les infraestructures. D’una societat en lluita i defensa del principis bàsics de la democràcia, la llengua i cultura catalanes, els drets humans i el dret a l’autodeterminació. Associacions, entitats i col·lectius com la força al carrer per un desafiament democràtic real.

Fem República

L’ajuntament de Lleida com a eina principal per ampliar la base, engegar polítiques de l’esquerra transformadora al servei dels i les treballadores, afrontar l’embat dins el context de repressió de llibertats que pateix el poble català, per ser ingovernables davant l’estat, ser punta de llança per tombar el Règim del ’78, consolidar la independència i la construcció de la República.

15 d’abril de 2019

Crida per Lleida-CUP

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria