La Crida-CUP porta els abocaments a clavegueram a l’ACA

La Crida per Lleida-CUP ha registrat avui una sol·licitud a l’Agència Catalana de l’Aigua. Es tracta d’un escrit on demana que L’Agència actuï d’ofici davant els incompliments en els abocaments a xarxa de clavegueram de determinades empreses i la inacció de la Paeria. En base a la documentació rebuda, la Crida-CUP denuncia que hi ha empreses que superen els límits establerts per d’ordenança d’abocament a la xarxa de Clavegueram. Concretament en 6 de les 27 actuacions dutes a terme el 2017 per part de la Paeria, i en un cas fins a 3 cops.

Aquest fet suposa una infracció, a banda, en 4 casos més s’ha detectat que alguns establiments estaven abocant a xarxa de clavegueram sense el corresponent permís fet que suposa una infracció greu. La Paeria no ha imposat cap sanció malgrat les dades anteriors, i en molts d’aquests casos tampoc ha dut a terme inspeccions posteriors per verificar el compliment de la normativa vigent i les esmenes de les deficiències. Per això la Crida-CUP ha demanat a l’ACA que actuï d’ofici. 

La formació denuncia un cop mes que casos com aquests demostren que la Paeria no te control sobre els serveis públics privatitzats i en demanen la seva remunicipalització. 

Crida per Lleida-CUP

13 de març de 2019

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria