La Crida-CUP lamenta que no es porti l’ordenança de l’IBI al ple de divendres

La Crida-CUP lamenta que en aquest ple no es porti a debat l’ordenança de l’IBI, aquella que realment aporta la major part dels ingressos del pressupost.

En aquest sentit, la formació continua apostant per la pujada de l’IBI a les grans superfícies comercials i la gran indústria, a través d’un increment del 10% sobre els valors cadastrals més alts, que suposaria un increment d’ingressos per a l’Ajuntament de 200.000 amb que es podria revertir en bonificacions socials i fer front a l’augment de la cronificació a Lleida. Una proposta que la Crida-CUP va portar al ple el 2016, i que dos anys després «ens agradaria poder tornar a debatre sobre la necessitat de fer pagar més a qui més té i tendir cap a la progressivitat».

La formació va aconseguir l’any 2015 una rebaixa sobre qui menys tenia, quedant pendent una alça a qui més té i per tant, lamenta que en aquest ple s’hagin obert només 4 ordenances que tenen caràcter de gestió, sense contingut polític i que no posen a debat el model de ciutat.

Crida per Lleida-CUP

24 d’octubre de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria