La Crida-CUP exigeix de nou els informes sobre abocaments a clavegueram

La Crida per Lleida – CUP ha denunciat avui que la Paeria segueix sense lliurar la documentació sol·licitada al juliol del 2018 sobre abocaments, i que la GAIP ja ha instat a l’ajuntament de Lleida a facilitar-la a la formació anticapitalista.


Es tracta de varia documentació que la formació ha sol·licitat; informes tècnics emesos per l’empresa concessionària, i els informes associats pels serveis tècnics de la Paeria referents a abocaments a xarxa de clavegueram públic. La manca de lliurament dels informes fan que la formació dubti de l’existència dels mateixos. La Crida-CUP exigeix que els siguin lliurats d’immediat, i informa que recorrerà de nou a la GAIP, i durà a terme noves accions en cas que la informació no li sigui lliurada en breu.


La formació denuncia l’opacitat de la Paeria, en tant que evita donar informes que teòricament estan datats de fa més d’un any. Així mateix, la Crida-CUP considera que l’Ajuntament ha fet deixadesa de les seves funcions sense requerir els informes perceptius a la concessionària, posant de manifest un cop més la manca de control sobre els serveis públics privatitzats.

Notícia 18 de juliol Crida-CUP


Crida per Lleida-CUP

12 de febrer de 2019

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria