La Crida-CUP denuncia opacitat en l’acord per l’augment de preus amb Ilnet

La Crida-CUP demana al ple de l’Ajuntament de Lleida que s’acordi deixar sense cap valor ni efecte l’acord de la Junta de Govern que permet que s’aprovi de manera opaca l’increment dels costos que suposa Ilnet.

La formació ha presentat un proposta de resolució denunciant que el lloc on debatre-ho és al ple i no per via d’urgència, una urgència que la Crida-CUP considera injustificada i és opaca. Les anticapitalistes consideren que aquesta és una mostra més de la manca de transparència de l’equip de govern municipal, independentment que l’augment de la costos sigui correcte i adient. En la proposta de resolució es demana que es procedeixi a convocar en temps i forma a tots els regidors del Ple de l’Ajuntament de Lleida en els termes exposats.

El 8 de febrer del passat 2018, la Crida-CUP denunciava la mateixa pràctica, on es demanava “anul·lar l’acord de la Junta de Govern Local del 27 de desembre de 2017, en el que s’aprovava la liquidació dels cànons de 2016, 2017 i 2018 del servei de neteja viària i de recollida de residus explotat per la unió d’empreses Ilnet”. A diferència de la denúncia que la formació feia l’any passat, aquest 2019, la junta de Govern proposa aprovar tots els anys que queden de contracte, que l’equip de govern té previst prorrogar fins l’any 2023, una pròrroga que la Crida-CUP ha portat al Contenciós Administratiu en considerar-se injustificable i que no compleix de llei de contractació per plecs.

Crida per Lleida-CUP

21 de gener de 2019

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria