La Crida-CUP demana transport públic i neteja als Horts de Rufea

La Crida-CUP farà un prec per a que s’estudiï la possibilitat de fer arribar el transport públic per arribar als Horts de Rufea i per a que es procedeixi a la neteja dels residus acumulats a l’entrada i s’indiqui adequadament per evitar més abocaments. La formació presentarà aquest prec a la comissió Informativa de Políiques de Gestió i Promoció de la Ciutat.

L’any 2011 s’iniciava el projecte Horts Familiars de Rufea l’any 2011, que compta amb diverses famílies que cultiven 100m2, un projecte de reconeguda funció social, educativa, lúdica i de benestar personal, que conté sensibilització sobre l’horta i el mediambient. La manca de transport privat obliga les famílies usuàries a utilitzar transport privat. Darrerament s’estan produint acumulació d’escombraries a l’entrada d’aquest.

El març de 2016, la formació va aprovar un acord de ple per crear una linia de subvencions del terecer sector i cooperatives socials, que tingués com a objectiu generar projectes d’autogestió alimentària per a persones en situació de risc d’exclusió social i augmentar el número d’horts comunitaris, acords incomplerts pel Govern de la Paeria.

Crida per Lleida-CUP

15 d’octubre de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria