memòria econòmica

La Crida-CUP demana que es publiquin les actes de la Comissió de Transparència

La Crida-CUP ha demanat a la comissió de transparència que faci públiques les actes de les seves reunions, del que es parla, es debat i s’aprova. La comissió de Transparència s’ha creat aquest mandat, és una comissió oberta als partits polítics i a la participació de persones i entitats convidades a petició de la pròpia comissió. La formació considera que la ciutadania hauria de conèixer el contingut dels debats i acords, essent un oxímoron que es creï però no sigui públic.

Durant tots aquests anys s’han posat sobre taula diferents aspectes sobre transparència, debatent i analitzant temes relacionats amb la gestió municipal i dels partits polítics, els vincles de l’Ajuntament amb el món empresarial, regals i privilegis, serveis públics, control i fiscalització, mecanismes de detecció de la corrupció i la bona governança dels recursos municipals.

També durant aquesta legislatura, la Crida-CUP ha demanat, sense èxit, que es facin públiques les actes de les tres comissions informatives de caràcter permanent, que són les que gestionen el dia a dia de l’Ajuntament: Drets cultura, educació, esports i participació; Gestió, promoció i sostenibilitat; i Recursos, seguretat i organització.

Lleida, 18 de setembre de 2018

Crida per Lleida-CUP

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria