La Crida-CUP demana la compareixença de la Regidora Sara Mestres en el proper ple

La Crida per Lleida – CUP ha registrat avui una sol·licitud perquè, atenent a l’article 105 del ROF, la regidora comparegui en el proper ple de febrer i doni explicacions respecte les darreres notícies entorn la Guàrdia Urbana.

Primerament, la formació demana que es donin explicacions sobre les denúncies sobre la manca de vestuari adequat que ha denunciat recentment un policia local. En segon lloc sobre l’informe d’inspecció de treball que diu que els motoristes de la Guàrdia Urbana no tenen equipament necessari, i en darrer terme, sobre un compte de twiter on, pressumptament, un policia local, fa comentaris injuriosos.
Sobre aquest darrer, la Crida-CUP mostra la seva extranyesa atès que el compte oficial de la Guàrdia urbana anunciava que no es tracta d’un compte d’un policia local quan l’esmentat compte té diverses selfies on es pot veure el seu propietari.
Així mateix, i atès que la Guardia Urbana fa constar en el seu perfil de twiter que es tracta de “comentaris, indesitjables, vergonyosos i denunciables” la formació demana que la Guàrdia Urbana inici d’ofici la denuncia contra aquest compte de twiter.
Crida per Lleida-CUP
1 de febrer de 2019
cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria