La Crida-CUP acusa la Paeria de mentir sobre els abocaments

La Crida per Lleida – CUP acusa la Paeria de mentir sobre la documentació lliurada a aquesta formació responent així a les informacions que ahir va emetre l’Ajuntament on va fer constar que tota la documentació es va lliurar el 24 de gener.

La formació publica un escrit del mateix ajuntament on, el 7 de febrer, reconeix que encara queda documentació per lliurar malgrat haver-se demanat el juliol del 2018 i considera molt greu que l’Ajuntament encara no disposi d’informes de l’empresa concessionària emesos, teòricament, els anys 2017 i 2018.

Amb aquest escrit, la Crida-CUP demostra que la documentació no ha estat entregada, contradient les informacions sorgides en premsa el dia 14 de febrer.

La Crida – CUP denuncia que ha hagut d’acudir a la GAIP per obtenir aquesta informació i que aquesta setmana aquest òrgan va posar en contacte amb l’Ajuntament per proposar una mediació per que es lliuri la resta de documentació presentada.
La formació exigeix que s’acabi d’immediat amb la obstrucció continuada en el lliurament de documentació i denuncia, un cop mes, que l’Ajuntament no te control sobre les seves concessions ni sobre els abocaments.

Lleida, 15 de febrer de 2019

Crida per Lleida-CUP

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria