La Crida anuncia un seguiment constant i un impuls a la comissió sobre privatitzacions

El ple municipal de l’Ajuntament de Lleida en data 31 de juliol de 2015 va aprovar la moció impulsada pel grup municipal Crida per Lleida-CUP, i presentada conjuntament amb el grup municipal del PSC, per la creació de la Comissió d’Estudi dels Serveis Públics Municipals Externalitzats (neteja viària i recollida de residus, transport urbà, abastament d’aigua i clavegueram, enllumenat i atenció domiciliària).

Avui s’ha dut a terme la reunió de la constitució d’aquesta Comissió on la Crida per Lleida ha portat una proposta concreta de pla de treball amb un calendari orientatiu d’execució que preveu acabar els treballs el 14 de juliol de 2016.

El grup municipal ha estat representat per Jordi Colomer, impulsor de les remunicipalitzacions a Arenys de Munt i per Esther Sancho, membre de la Crida-CUP.

Des de la Crida per Lleida-CUP es valora positivament l’inici d’aquest Comissió i anuncia que durà a terme una tasca constant d’impuls, aportant propostes, com ja ha fet, i fent-ne un seguiment permanent ja que la defensa dels serveis públics és un dels principals objectius de l’agrupació per aquest mandat.

Aquesta Comissió té per objectiu l’estudi de la situació dels diferents serveis públics des d’una triple vessant: econòmica, laboral i jurídica o de compliment de contracte i plec i està integrada per un representant de cada grup municipal (no necessàriament càrrec electe), tècnics municipals i representants de les empreses concessionàries dels serveis públics externalitzats, així com per un representant dels corresponents comitès d’empresa.

La Crida-CUP té com a objectiu obrir un procés de municipalització dels serveis actualment externalitzats i aturar la privatització dels que encara queden en mans públiques, per tal de garantir-ne un control directe i democràtic i evitar els possibles conflictes d’interessos de l’empresa privada.

Lleida, 10 de desembre de 2015

comissio estudi concessions PLA TREBALL CRIDA

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria