La Crida acusa la Paeria d’estigmatitzar els clubs de consumidors de cànnabis

La Crida per Lleida-CUP ha posat en qüestió avui l’eina de planificació prevista per als clubs i associacions de consumidors de cànnabis, que proposa la Regidoria de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà.

La Paeria impulsa un pla especial urbanístic per aquest tipus d’establiments, malgrat existeixen ordenances, menys restrictives, que regulen usos recreatius d’altres tipus. La Crida considera que es podrien regular aquests locals mitjançant una ordenança, un mecanisme més àgil i flexible i que evitaria posposar un any més la seva implantació.

A més a més, el pla detalla exhaustivament les característiques d’aquests locals. Des de la Crida per Lleida es denuncia que tant l’eina utilitzada com els requeriments de funcionament que es preveuen són més exigents que els previstos per altres usos recreatius, com poden ser locals on s’ofereixen serveis de naturalesa sexual. Davant aquests fets, l’agrupació acusa la Paeria d’estigmatitzar els clubs cannàbics i els seus usuaris i usuàries.

Des de la Crida es considera que els criteris que cal establir corresponen als dels usos recreatius, adaptant-los a la naturalesa específica de l’ús d’aquests espais, en detriment dels criteris morals que sembla establir la Paeria.

Lleida, 23 d’octubre de 2015

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria