aqualia

La Crida recorre a la GAIP perquè la Paeria es nega a facilitar la informació econòmica d’Aqualia

La Crida per Lleida – CUP ha decidit posar una reclamació a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), organisme oficial de la Generalitat, perquè la regidoria de Recursos Municipals, Montse Mínguez, es nega a facilitar la informació econòmica de l’empresa que explota el servei d’aigua a la ciutat, Aqualia – FCC.

Des de l’inici de la legislatura, la Crida ha demanat els reglaments de concessió, els ingressos municipals dels cànons, l’inventari de la concessionària i les inversions en instal·lacions, entre d’altres, en el marc de la Comissió d’estudi de Serveis Públics externalitzats de la Paeria i emparant-se en el dret a conèixer les condicions d’explotació d’aquest servei. A data d’avui, la Paeria no ha lliurat cap dels vint-i-dos documents requerits pel grup municipal.

La Crida assegura que la ciutat necessita aquesta informació per poder decidir sobre el model de gestió de serveis tant essencials per la vida de la gent com l’abastament d’aigua potable a les llars.

Lleida, 29 de juny de 2017.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria