Els candidats i candidates de la Crida per Lleida-CUP ja han signat el Codi Ètic i insten a la resta de formacions a fer el mateix.

Avui al centre històric la Crida per Lleida-CUP ha presentat el seu codi ètic, signat per tots els candidats i candidates de la llista, amb què es comprometen entre altres mesures: a limitar el seu mandat a només 4 anys, limitar-se el sou i no acceptar regals ni entrades a espectacles, descomptes ni tan sols tiquets de pàrquing procedents de l’erari públic. Com ja han vingut fent els regidors sortints Pau Juvillà i Francesc Gabarrell, que per aquest motiu deixen el càrrec.

A més a més es contempla acatar l’assemblearisme com a condició indispensable per exercir el càrrec de representació de la Crida-CUP, no podent decidir en contra del criteri de la seva militància, així com mitjançant pràctiques no sexistes ni discriminatòries sinó de màxim respecte entre militants

Venim a portar l’ètica a la política, la coherència de la honradesa i l’exercici del càrrec com a servei públic. I ho farem des de la transparència, el feminisme i les cures ha dit Elvira Siurana, la número 4.

Hem presentat el codi ètic a la Plaça Salvador Seguí, que pren el nom d’un incansable lluitador sindicalista que servia a una causa col·lectiva, perquè coincidim en la seva voluntat de transformació a partir de la unitat popular, mai de l’individu sol.

15 de maig de 2019

Crida per Lleida-CUP

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria