Debat Polític Obert pel Model de Ciutat

Aquest dissabte 7 de febrer de 2015 a les 10.00h ha començat la jornada de DEBAT POLÍTIC OBERT PEL MODEL DE CIUTAT a La Coronela c/Panera 6, baixos, de Lleida, a partir del document base del programa de Crida per Lleida que han confeccionat els 7 grups de treball que vàrem constituir fa uns mesos amb més de 50 participants​, cadascun dels quals ha exposat la feina feta.

​Creiem que és necessari fer una feina col·lectiva de discussió política que comprengui el projecte global de la candidatura, no sols de cada grup en el seu àmbit temàtic, sinó on tots i totes puguem debatre, intercanviar, qüestionar, somiar o repensar el model de ciutat que emana del conjunt de tot el document, base del que serà el programa de Crida per Lleida.

 

20150207_JornadaCrida-300x192

 

El debat es fonamenta en els 7 fils de discussió oberts que són:
1.- Economia al servei de la justícia social; 2.- Gènere i igualtat; 3.- Participació; 4.- Medi ambient; 5.- Cultura; 6.- Sobiranies; 7.- Joventut.

Ens hem allargat fins gairebé les 7 de la tarda i per això hem dinat al mateix espai tot compartint el que cadascuna ha aportar.
Si voleu rebre materials per poder participar ho heu de demanar escrivint a <correu@cridaperlleida.cat>

El Debat és Obert. Apropat i participa dient-hi la teva!!
Comissió Política
cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria