nits Q

La Crida vol que es retiri el distintiu ‘Nits Q’ al pub Fissure per discriminar joves Down

La Crida per Lleida – CUP farà un prec al ple de la Paeria de divendres vinent perquè es retiri el distintiu ‘Nits Q’ al pub Fissure, pels seus actes discriminatoris cap al col·lectiu Down Lleida. L’Ajuntament de Lleida, a través de l’Àrea de Promoció de la Salut, va impulsar el programa Nits Q per aconseguir que l’oci i la nit lleidatana «siguin segurs, atractius i saludables per a tothom».

La formació considera que un local que discrimina persones amb capacitats diverses «per no perdre la clientela» no el fan mereixedor de cap distintiu de qualitat. «Se’ls ha de retirar aquest segell fins que no puguin acreditar cap acció i actitud discriminatòries – com a mínim en un any – i el seu compromís amb els valors de Nits Q», defensa la Crida.

Valors republicans i el bust de Joan Carles I

 La Crida també demanarà retirar el bust del rei Joan Carles I del saló de plens de la Paeria. «Membres del govern municipal de Lleida han manifestat públicament defensar els valors republicans – que compartim – i n’han fet i exhibit bandera el 14 d’abril». Així, la formació considera que un gest simbòlic d’adhesió a la memòria republicana és retirar el rei, «nomenat pel Caudillo de España».

A més, el grup municipal demanarà explicacions a l’alcalde Àngel Ros per haver ordenat baixar les banderes de la corporació a mitja asta el Divendres Sant, «paradoxalment en el 86è aniversari de la República». «No s’ha de confondre la laïcitat amb la confessió religiosa del senyor Ros, i menys en edificis públics».

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria