boicot

La Crida suspèn la seva participació en un acte pel referèndum a Osca degut a les amenaces de boicot feixista

Des de la Crida per Lleida – CUP saludem als valents companys i companyes d’Izquierda Unida Alto Aragón i agraïm fraternalment la invitació a debatre sobre el dret d’autodeterminació del poble català a casa vostra. Mentre la dreta espanyola exhibeix la seva artilleria policial i mediàtica a Catalunya, la gent d’esquerres sabem que la solidaritat és la tendresa dels pobles.

Lamentablement, la presència d’un dels nostres regidors en l’acte convocat per avui ha provocat amenaces feixistes i de boicot a les xarxes socials. Després del viscut el dissabte a Saragossa, i tenint en compte que els primers damnificats per la presència de l’ultradreta desbocada als carrers sou vosaltres, els aragonesos, hem decidit no arriscar la seguretat de l’acte i no assistir-hi, encara que ens enorgulleixi la invitació.

Mentre els feixistes campen lliurement per les vostres ciutats, la policia persegueix urnes i paperetes a Catalunya. Pot semblar que la nostra absència serà la seva victòria, però els guanyarem l’1 d’octubre.

Abraçades i salutacions antifeixistes

Lleida, 26 de setembre de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria