dret habitatge

La Crida vol que el reglament municipal d’habitatge “protegeixi els drets de forma efectiva”

La Crida per Lleida – CUP ha presentat les seves propostes a l’avantprojecte de reglament municipal de polítiques d’habitatge “per garantir de forma efectiva el dret a l’habitatge a la ciutat“. Aquest reglament s’ha desenvolupat a partir de la moció de la Crida sobre el procediment de verificació d’habitatges buits, aprovada al ple de la Paeria el novembre de 2016.

La proposta de la formació vol establir els mecanismes i la metodologia concreta per elaborar el cens d’habitatges buits i sancionar els grans tenidors. En aquest sentit, el regidor de la Crida Pau Juvillà veu “poca concreció i molta ambigüitat” en el redactat que ha presentat l’equip de govern de la Paeria. Així mateix, els anticapitalistes volen reglamentar de forma “objectiva i verificable” la mesa de valoració per a l’adjudicació d’habitatges per a emergències socials i econòmiques.

La Crida ha assegurat que  “continuarà treballant per fer efectiu el dret a l’habitatge a Lleida “. En aquest sentit, al darrer Ple de la Paeria es va aprovar la seva proposta d’estudi sobre les vies legals per expropiar pisos buits.

Lleida, 11 d’abril de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria