futbol sala campionat juvenil lleida

La Crida proposa celebrar l’11è campionat juvenil de futbol sala a la pista poliesportiva de la Mariola

La Crida per Lleida – CUP presenta una proposta de resolució a la Comissió informativa per a les Polítiques d’Esports perquè el pròxim campionat juvenil de futbol sala es dugui a terme a la Pista Poliesportiva del barri de la Mariola.

El campionat, que aquest any celebra l’onzena edició, va agrupar l’any passat 68 joves d’entre 15 i 30 anys de tota la ciutat. La formació creu que realitzar una activitat esportiva i de lleure d’aquestes característiques és una bona oportunitat per “integrar, una mica més, Lleida dins de la Mariola i la Mariola dins de Lleida.”

A més, la formació destaca la implicació social del campionat, remarcant que no es tracta només d’una activitat esportiva, sinó que també contribueix al desenvolupament personal de les persones que hi participen.

“L’activitat afavoreix l’adquisició d’habilitats personals, socials, comunicatives, de treball en equip i sobretot de resolució de conflictes. En no haver-hi la figura de l’àrbitre, els joves han de negociar entre ells i elles per trobar la solució més adient durant el partit” explica Francesc Gabarrell, regidor de la Crida.

En cas que el trasllat del campionat no es pogués materialitzar de cara a la present edició, la Crida demana a la Paeria que prengui el compromís de dur-lo al barri el 2019.

Lleida, 9 d’abril de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria