River

La Crida portarà la concessió del River Cafè davant del Síndic de Greuges de Catalunya

La Crida per Lleida – CUP portarà davant del Síndic de Greuges de Catalunya l’incompliment de l’horari en la concessió del xalet dels Camps Elisis – sota gestió del River Cafè -. Asseguren que la Paeria té constància des del maig passat que el River no compleix amb els horaris d’obertura i «han deixat que això passés».

La formació també farà un escrit a l’òrgan de contractació de la Paeria per tal d’obrir un expedient sancionador que podria «tenir en compte el servei no prestat a l’hora de liquidar econòmicament el contracte».

La Crida ja va alertar la setmana passada de què l’Ajuntament de Lleida «no té control sobre les seves concessions» en referència al cas del River Cafè, empresa licitant de la gestió del xalet dels Camps Elisis.

Els fets es remunten el 3 de maig d’aquest any, quan la formació va informar la Comissió de Polítiques de Gestió de la Ciutat que el River Cafè no cobria els horaris estipulats en el concurs – tarda i nit –.

El plec de condicions del concurs fixava l’horari de tarda com a condició al River Cafè «per tal de dinamitzar el parc dels Camps Elisis» durant aquella franja horària. És aquest punt que el local d’oci incompleix.

Per la seva banda, el govern municipal assegura que tot i estar assabentat de l’incompliment seria «ineficaç» emprendre mesures judicials contra el River Cafè, ja que la concessió venç al novembre.

Lleida, 27 de setembre del 2016.

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria