la llotja

La Crida lliura a l’interventor de la Paeria l’informe sobre les irregularitats de la Llotja S.A.

La Crida per Lleida – CUP ha fet entrega de l’informe sobre les irregularitats de la Llotja S.A. a Alcaldia, Secretaria i Intervenció de la Paeria «per al seu coneixement i efectes». La formació va encarregar un estudi sobre la relació contractual entre el Centre de Negocis i Convencions, S.A. i la Llotja de Lleida, S.A. al bufet d’advocats Ronda, col·lectiu emèrit en la defensa dels drets laborals i de la ciutadania envers l’Administració.

En l’esmentat informe, que la Crida farà públic amb el seu contingut íntegre en els propers dies, es detecten fins a sis incompliments contractuals sobre la documentació que regeix la relació entre les dues empreses.

En concret, l’informe destapa que el reiterat impagament del cànon de la concessió per part de la Llotja S.A. suposa una “infracció molt greu”, d’acord amb la clàusula 19 del Plec de la licitació.

El mateix informe descobreix que la Llotja S.A. no ha presentat les seves auditories al CNC en els terminis establerts per contracte. En aquestes auditories es parlen de pèrdues de la concessionària durant els anys 2013, 2014 i 2015, però la formació denuncia que no haver presentat els comptes en el degut temps i forma ha obstaculitzat el seguiment de la gestió per part de l’administració pública. A més, la concessionària Llotja S.A. té un deute de 100.000 euros anuals d’IBI entre els anys 2011 i 2014 que la Paeria no ha reclamat, segons l’informe.

El document del Col·lectiu Ronda conclou que «tals incompliments reiterats per part de la Llotja S.A. envers el CNC permeten l’extinció de la concessió».

Lleida, 8 de febrer de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria