centre històric

La Crida denuncia l’assetjament policial al Centre Històric previ a la visita de Rajoy

Veïnes del barri asseguren que es van registrar i arrestar una vintena de temporers al llarg d’aquesta passada nit

La Crida per Lleida – CUP exigeix explicacions a la regidora Sara Mestres, com a responsable de Seguretat Ciutadana, sobre l’operació de ‘neteja’ que es va produir aquesta passada nit al centre històric prèvia a la visita del president del govern espanyol, Mariano Rajoy.

Veïnes han assegurat a la formació que ahir es vivia un setge policial al barri: es van registrar i arrestar una vintena de temporers que dormien al carrer, les brigades d’Ilnet van netejar intensivament els carrers sense deixar un sol cartell a les parets i es van instal·lar inhibidors de freqüències.

La Crida també registrarà una demanda al Síndic de Greuges pel que qualifiquen «una neteja social i un setge policial» per la visita del cap de l’estat, a qui la formació «no reconeix».

La candidatura anticapitalista també denuncia que el govern socialista d’Àngel Ros – amb el suport tripartit d’ERC i ICV – hagi venut una peça importantíssima del patrimoni de la ciutat, el convent del Roser, perquè s’inauguri avui un hotel de luxe.

Lleida, 20 de juliol de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria