Llotja cnc

La Crida denuncia que les convocatòries del consell del CNC impedeixen la seva participació

El president del consell, Rafel Peris, va canviar el dia pactat per les reunions malgrat la manca de disponibilitat del conseller de la Crida per motius laborals. Aquest canvi coincideix amb les denúncies públiques de la Crida sobre la concessió de la Llotja

 

La Crida per Lleida – CUP ha fet arribar una queixa formal al consell d’administració de l’empresa pública Centre de Negocis i Convencions, S.A., que rebutja «rotundament la manera com es convoquen les seves reunions». A l’inici de la present legislatura, els consellers nomenats pels grups municipals van pactar una agenda «que fos favorable als drets de participació de tots els membres».

Aquesta agenda es va mantenir fins fa un any, quan «de manera unilateral i sense comunicació prèvia el president Rafel Peris va canviar el dia de la convocatòria». Es dóna la circumstància que el conseller de la Crida, Ferran Dalmau, treballa a les hores que Peris convoca els consells d’administració. A més, el canvi «unilateral» a què fa referència aquesta formació coincideix amb un dels moments més crítics de la Llotja, quan l’empresa que gestionava l’equipament va abandonar l’explotació després de reiterades denúncies públiques de la Crida.

«És la tercera vegada que ens queixem d’aquesta decisió al consell d’administració. L’única explicació que trobem és que el president del CNC vol bloquejar la fiscalització del nostre conseller i la transparència de l’òrgan de gestió» assegura la Crida en un comunicat.

A més, la formació es queixa de què «s’ha enviat la documentació 48 hores abans per una reunió ordinària (per tant, no té la urgència d’una extraordinària), un agreujant més per dificultar la fiscalització del consell d’administració».

La Crida demana que «es modifiqui la data de la reunió d’avui i de qualsevol altra que es produeixi d’ara endavant, a més de recuperar l’acord de convocar els dimecres i enviar la documentació amb el temps preceptiu per a garantir la transparència del consell».

Lleida, 13 d’abril de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria