crèdit

La Crida vota en contra de l’expedient de modificació de crèdit per al 2018

La Crida torna a criticar que s’incloguin a aquest expedient despeses corrents que «haurien d’estar dins del pressupost ordinari»

 

La Crida per Lleida – CUP ha votat en contra dels dos expedients de modificació de crèdit (despeses 2017 sense dotació pressupostària que s’incorporen al pressupost 2018 amb l’expedient de modificació de crèdit amb l’expedient de modificació de crèdit) que ha presentat la regidora de Recursos Montse Mínguez a la Comissió pertinent. El regidor Francesc Gabarrell diu que, «malgrat hi ha un descens evident en el reconeixement de crèdit respecte l’any 2016, seguim autoritzant pagaments corrents que haurien d’estar dins del pressupost ordinari».

La formació ha citat com a exemples de despeses corrents que s’han pagat via modificació de crèdit: un concert de la Festa Major de setembre (5.000 euros), fons bibliogràfics i obra gràfica (7.000 euros), pagaments extres al servei de manteniment de Parcs i Jardins (40.000 euros) i al servei de neteja dels edificis municipals de Clanser (100.000 euros) o les retransmissions dels Plens ordinaris de Lleida TV i Ua1 (48.000 euros).

D’altra banda, la Crida troba una «falta de respecte» els 3.500 euros en dietes que autoritza aquesta modificació de crèdit per pagar els guardes de seguretat de l’alcalde Àngel Ros, durant el seu viatge a Vielha per Nadal.

Critiquen el «retard» en la presentació de les auditories d’Ilnet

«Aquestes despeses són del tot previsibles i cal abandonar aquesta màniga ampla respecte al que es pressuposta i el que no. És clar, amb el vot cec de Ciutadans, el PSC pot fer el que vulgui amb les arques municipals» ha dit Gabarrell a la sortida.

A més, el regidor de la Crida ha qüestionat el perquè s’han presentat avui les auditories de l’empresa Ilnet, un cop prorrogat el servei de recollida de residus i neteja viària al darrer ple de la Paeria. Francesc Gabarrell considera un «escàndol» que la majoria de grups polítics autoritzessin la pròrroga sense conèixer els estats comptables de la UTE. La Crida també lamenta l’abstenció d’ERC i CiU en la seva proposta d’elaborar un protocol sobre les actuacions policials de la Guàrdia Urbana.

Lleida, 15 de març de 2018

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria