camp esports

La Crida assegura que hi ha hagut «deixadesa de funcions» amb la gespa del Camp d’Esports

La Crida per Lleida – CUP ha posat en qüestió l’obra de la gespa al Camp d’Esports en el marc de la Comissió de Transparència. La formació considera que hi ha hagut una «deixadesa de funcions» per part de l’Ajuntament, ja que no va supervisar el plec de condicions ni l’adjudicació del contracte per substituir la gespa.

Des de la Crida asseguren que el Lleida Esportiu va fer el plec de condicions i el mateix club va triar l’oferta guanyadora. Seguidament, la Paeria va elaborar el projecte tècnic per a les obres – copiant l’oferta de Royal Verd, tal i com ha reconegut l’alcalde Àngel Ros a la comissió -, i les va finançar.

La formació considera que han volgut confrontar amb el govern «una qüestió política» i no legal, ja que desconeixen el contingut del conveni entre l’Ajuntament i el club: la Paeria no va controlar les condicions de l’obra, tot i pagar més de 600.000 euros per la instal·lació.

Així, la Crida adverteix que és el Lleida Esportiu qui ha de fer el manteniment de les instal·lacions, i no la Paeria amb diners públics. Arran d’una moció del grup municipal, el ple va acordar iniciar un Pla Estratègic Esportiu Municipal que, entre d’altres coses, haurà de fixar objectivament els criteris de subvencions als clubs esportiu.

El govern acusa Anticorrupció de «fer seguidisme a la CUP»

La Crida per Lleida – CUP ha demanat al president del CNC i regidor del govern Rafel Peris el motiu pel qual van prorrogar «contínuament» l’execució de les torres de la Llotja a l’empresa GESCAT (Catalunya Caixa), intervinguda des del 2012. La formació ha recordat que l’operació immobiliària ha estat denunciada per Anticorrupció a l’Audiència Nacional, un fet que Peris ha replicat acusant la Fiscalia «de fer seguidisme a la CUP».

«L’administració municipal ha concedit pròrrogues a una empresa insolvent i no ha volgut revertir mai el solar a favor del bé públic», asseguren. La Crida considera que «el CNC és una eina per fugir del dret administratiu: les decisions de la Llotja es prenen a Alcaldia».

Lleida, 5 de maig de 2017

cridaperlleida

cridaperlleida

Candidatura de Transformació i de Ruptura per a La Paeria